به گزارش پایگاه خبری تحلیلی چه خبر، سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و می تواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند.
سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و می تواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند. مصرف آن به همراه شیر برای بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می شود.
ترکیبات موجود در سنجد، مانند فلاونوییدها و اسیدهای چرب ضروری، به کاهش التهاب مفاصل کمک می کنند و می توانند نقش مؤثری در بهبود حرکت و کاهش انقباض عضلانی داشته باشند.
پایان/*
چه خبر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

