ادویهای که به آش رشته عطر و طعم میدهد +زمان افزودن
به گزارش چه خبر، آش رشته که یکی از غذاهای سنتی و محبوبترین آشها بین ایرانیان است که بهعنوان وعده اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. بسیاری از ما این آش خوشمزه را در ماه رمضان برای افطا، در ماه محرم به عنوان نذری، در فصلهای سرد و در مناسبتهای خاص مانند شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده به در طبخ می کنیم. اگر دوست دارید آش رشته خوشمزه و مجلسی بپزید و طعم آش رشته تان همانند آشهای نذری شود، باید ادویههای مخصوص به آن را اضافه کنید تا عطر و طعم فوق العادهای در این نوع آش به وجود آید.
چه ادویه هایی در آش رشته بریزیم؟
ادویه مخصوص آش رشته شامل زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر گشنیز، زعفران، نمک می باشد.
زردچوبه، ادویه طلایی رنگ و پرطرفداری است که برای طبخ و تهیه انواع غذاها، خوراک ها و نوشیدنی ها به کار می رود. به آش رشته زرد چوبه اضافه کنید تا علاوه بر طعم، رنگ آن نیز بی نظیر شود.
فلفل سیاه در آش رشته
تقریبا در پخت اکثر غذاها مانند انواع سس، سالاد، غذاهای گوشتی، انواع آش، انواع ترشیها و…از فلفل سیاه استفاده می شود. فلفل سیاه، طعم و عطر تندی را به غذا منتقل میکند.
فلفل قرمز در آش رشته
فلفل قرمز میتواند به عنوان افزودنی یا ادویه در انواع غذاها چون انواع سسها، غذاهای تند، پیتزا و پاستا، سالادها و خورشتها استفاده میشود. با اضافه کردن فلفل قرمز به آش رشته، میتوانید طعم و مزهای منحصر به فرد را به غذاهایتان ببخشید و به سلامتی بدن خود نیز کمک کنید.
پودر گشنیز در آش رشته
گشنیز سبزی پرخاصیتی است که به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن در انواع غذاها استفاده می شود. از گشنیز تازه و خشک می توان در غذاهایی چون انواع آش، انواع سوپ، انواع کتلت و کوکو و…استفاده نمود. تخم گشنیز عطر بسیار زیادی دارد، در صورت تمایل می توانید پودر گشنیز را به آش رشته بیافزایید.
پودر سیر در آش رشته
طعم غذاهای آبدار مانند سوپ، خورش و انواع آش با استفاده از پودر سیر مزهدار میشود. برای خوشمزگی آش رشته پودر سیر را به آن افزوده و از سیرداغ برای تزئین آش رشته استفاده کنید.
زعفران برای آش رشته
زعفران، یکی از ادویههای بسیار پرطرفدار ایرانی است که رنگ و عطر بسیار خوبی به غذا میدهد،کاربرد زعفران در آشپزی ایرانی، بسیار زیاد است. ممکن است برایتان تعجب آور باشد اما می توانید زعفران را به آش رشته بیافزایید و عطر و طعم فوق العاده ای به آن دهید.
نمک برای آش رشته
نمک یکی از چاشنیهای پرمصرف دنیاست که در بیشتر غذاها استفاده میشود.در هنگام پخت آش رشته، نمک آن را امتحان کنید تا به واسطه ریختن رشته و کشک آش شور نشود. خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه میکنند که کار نادرستی است، لازم است که نمک 10 دقیقه قبل از سرو غذا به غذا اضافه شود.
طریقه مصرف ادویه آش رشته
شما می توانید هرکدام از ادویه های بالا را جداگانه به آش رشته اضافه کنید و یا همه را با هم ترکیب و به اندازه مناسب به آش رشته بیافزایید.
زمان افزودن ادویه به آش رشته
بهترین زمان ریختن ادویه در غذا دقایق پایانی پخت غذا میباشد، زیرا علاوه بر حفظ خواص آنها، عطر و طعم آنها از بین نمیرود. می توانید ادویه آش رشته را پس از پخت سبزی به آن اضافه و سپس حبوبات پخته و رشته را بیافزایید یا ابتدا حبوبات را بپزید و سبزی و رشته را به آن اضافه کنید و در آخر ادویه مخصوص آش رشته را به ترکیب اضافه کنید.افزودن ادویه هایی همچون فلفل اگر به صورت تفت داده شده به غذا اضافه شوند، موجب خواهد شد که عطر و طعم بهتری به غذا ببخشند.
منبع: منیبان